Spisesalen

Køkkenets  kostpolitik: Formålet med kostpolitikken på Kjærgård Landbrugsskole er et ønske om at servere sund kost, give gode spisevaner og vise god madkultur for herigennem at lægge rammerne til en forplejning som skal opfylde kravene om en ernæringsrigtig og tidssvarende kost.

Kostsammensætning: Kosten er varieret, veltilberedt og velsmagende. Fremstillet af årstidens grønsager og frugt. Kosten skal opfylde den anbefalede energiprocentfordeling og dække de ernæringsmæssige behov. Under hensyntagen til hygiejnekravene tilstræbes det at genanvende eventuelle rester.

Fødevareallergi: I skolens køkken tages der højde for fødevareallergi. Har du problemer med fødevareallergi, bedes du kontakte skolen inden ankomst, således der kan tages højde for dette.

Indkøb: Der føres en velovervejet og gennemtænkt indkøbspolitik. Indkøbene skal planlægges omhyggeligt, slagtilbud og sæsonværer udnyttes, impulskøb undgås så vidt muligt.

Personalesammensætning: I køkkenet er der 3 uddannede.

Servering: Til daglig er der ta' selv bord ved alle måltider. Ved særlige arrangementer og diverse afslutninger for elever, dækkes der op og der er bordservering.

Køkkenets åbningstider: Hverdage fra 6.30 - 19.00.

spisesal

salatbar

 
 
 
 
Klik på logo nedenfor for at se smiley status 

elite smiley